Закупуване и изплащане на жилище в по-кратки срокове

Поискайте среща за допълнителна информация и разяснения, както и за заявяване на услугата.

Проявявам интерес

Ако приемем нашите финанси, които изкарваме през живота си, като абсолютна стойност. От това по какъв начин ги харчим зависи дали ще имаме по-добър или по-лош живот. Кредитирането и инвестирането са инструментите, които могат да увеличат или намалят нашите финанси и съответно можем да живеем по-добре или по-зле благодарение на тях.

Когато използваме кредитиране за закупуване на жилище, парите, които имаме за харчене намаляват значително с лихвата, която плащаме на банките и по този начин ние живеем по-зле. Мислим си, че купуваме нещо с цел да му се радваме сега, но удоволствието от потреблението свършва за не повече от няколко месеца и след това остават само вноските по кредита. И за целия си живот ние живеем доста по-зле отколкото ако не бяхме ползвали кредит.

В другия случай, при който използваме инвестиции, за да натрупваме капитал, ние умножаваме парите, които ни остават за харчене и по този начин живеем по-добре.

Вариантите за инвестиция са различни в зависимост от това в какъв диапазон искаме да си закупим жилище и какви възможности имаме към момента. Дори и при вече изтеглен кредит за жилище, има възможности за предсрочно погасяване посредством различни инвестиционни инструменти.

Свържете се с мен и ще изготвим най-добрата за Вас стратегия за закупуване на жилище или за предсрочно погасяване.

 

към начало