Изготвяне на планове за образование на деца

Поискайте среща за допълнителна информация и разяснения, както и за заявяване на услугата.

Проявявам интерес

В повечето случаи децата са най-важните за нас и ние сме изпълнени с вяра, че винаги ще вземем най-доброто решение за тях. Едно от нещата, които искаме за децата ни е те да получат добро образование. Обикновено докато е още малко детето, ние не се замисляме какви финанси ще са ни необходими, за да осигурим образование в университет за детето ни и отлагаме момента за предприемане на някакви действия в тази насока. В повечето случаи се концентрираме върху средствата, които харчим сега и се надяваме, че утре ще имаме повече финанси и тогава ще заделяме. Истината е, че никога няма да имаме излишни пари и ако днес не помислим за нашите дългосрочни ангажименти, утре ще се наложи да заделяме много по-голяма част от парите си.

Ако приемем, че издръжката на един студент е 1000 лв. на месец (квартира, храна, учебници, дрехи, семестриални такси, транспорт), за 4 години ще са необходими общо 48000 лв.

Ако започнем да заделяме средства още от раждането на нашето дете докато стане на 18 години, това ще ни струва по 130 лв. на месец и ще си гарантираме, че ще осигурим необходимите средства, за да дадем старт на най-милото ни в живота.

Когато имаме деца, ние носим отговорност за тях и тяхната издръжка. И ако сме решили, че ще им осигурим висше образование, имаме избор по кой от двата пътя да поемем- да се погрижим предварително като заделяме доста по-малка сума пари на месец или да изчакаме до последния момент и да понесем финансовата тежест.

Свържете се с мен и заедно ще изготвим най-добрия план как да натрупате пари за образование за Вашето дете!

 

към начало