Изготвяне на цялостни финансови планове

Поискайте среща за допълнителна информация и разяснения, както и за заявяване на услугата.

Проявявам интерес

Недостигът на финанси е присъщ за голяма част от хората. Много хора влагат усилия всеки ден и се борят, но не получават необходимото финансово удовлетворение, което искат. Колкото повече усилия правят, колкото повече си повишават дохода, те даже започват да живеят по-зле. Малко се чувстват като муха, която се е оплела в мрежата на паяк. Колкото повече усилия прави, толкова повече се оплита.

Защо се случва всичко това? Ако приемем, че нашите финанси, желаното финансово състояние е един огромен съд. В самото начало на нашия съзнателен финансов живот ние наливаме с малка чашка. Пълним този съд и искаме да го напълним догоре, за да постигнем мечтаното финансово състояние. В началото пълним с малка чашка защото когато един човек тепърва започва да се развива в обществото той получава по-малко възнаграждение. Да чашката е малка, но системното наливане в съда би трябвало да започне да събира малко финанси, за да видим, че сме на правилния път. Но след известно време в действителност разбираме, че съдът е напълно празен и причината е, че в него има мнго дупки. И всички финанси които изсипем вътре просто изтичат от съда. Малко време ни трябва да се оттърсем от този шок и веднага започваме да влагаме усилия да изкараме повече и повече пари , за да можем да налеем повече в нашата финансова стабилност и поне нещо да се задържи. И след определено време вложено в учение и усилия, ние наистиа започваме да имаме по-големи доходи. Наливаме вече в съда, но с голяма чаша от чай. След известно време ние се надяваме съда да е започнал да събира финанси. Оказва се, че отново в съда няма нищо и причината са старите дупки. Той е пробит и всяко нещо налято в него изтича. Тогава ние започваме да си мислим, че ако налеем по-голямо количество финанси все нещо ще се задържи в съда. Започваме да се учим, работим, лишаваме се от всички любими неща, намаляме времето с близки. И ето в един момент резултатът е налице, ние сме повишили нашия доход и започваме да наливаме в нашата финансова стабилност вече с халба от бира, но и след известно време наливане с нея ние разбираме, че всъщност нашият съд е празен. Все още причината нищо да не остава в съда са многото дупки.

Първото, което трябва да направим е да запушим дупките, за да сме сигурни, че дори да пълним нашия финансов съд с малката чашка, той ще задържа и натрупва финанси. Помнете, че не увеличеният доход ни носи финансова стабилност, а първо трябва да се погрижим за това да запълним всички дупки, от които изтичат нашите финанси. Едва тогава можем да се погрижим да увеличим нашия доход, за да може по-бързо да се напълни нашия финансов съд, който ще ни осигури необходимия стандарт на живот.

Свъжете се с мен и ще изготвим заедно Вашия цялостен финансов план, в който ще се погрижим първо да запушим дупките, от където изтичат Вашите средства, а след това ще работим за увеличение на Вашия капитал.

 

към начало