Кодът на парите

Хауърд Чарлз

Как да станем милионери с помощта на древното еврейско познание.
Евреите представляват приблизително по-малко от 1% от световното население, но въпреки това, 25% от най-богатите хора на планетата са част от тази малцинствена група. Евреите неотлъчно присъстват в класациите на най-заможните хора на света.
През 2009 г., 139 от 400-те участници в класацията на списание Форбс са евреи. Огромен брой евреи присъстват в списъка на най-значимите исторически личности – хора, които са оказали огромно влияние върху светът, какъвто го познаваме днес. Приблизително 35% от носителите на Нобеловата награда са от еврейски произход. Никоя друга етническа група не е способна да се похвали с постиженията на евреите.
След като такъв голям процент от най-богатите хора на планетата са с еврейски произход, логично би било да се запитаме: „Защо има толкова много заможни евреи?“. Тайната им не се крие в някакво генетично предразположение или интелектуална мощ, както мнозина са вярвали – тя се помещава тяхната религия.

Не е задължително да се обвързвате с юдеизма или която и да било религия, за да се позовете на Кодът на Парите. По думите на Хюстън Къмингс Смит: „Религията е съхранила най-мъдрите уроци от историята.“.

Има редица пособи, които биха спомогнали трупането на богатство, но много от тях са краткотрайни, незадоволителни и дори опасни. Същинската цел е да се създаде трайно богатство, което е придружено от спокойствие и удовлетворение. Тази книга има за цел да разкрие зашифрованата мъдрост, която много евреи разбират и използват за своите собствени цели. Кодът на парите е достъпен за всеки, който желае да постигне трайно богатство и успех в живота.

 

Новите правила на богатството

Бен Бенсън

30 лв.

7-те закона на парите

Майкъл Филипс

20 лв.

7-те закона на богатството

Бен Бенсън

60 лв.

Лесният Долар

Трент Хам

20 лв.

Поведенческата бездна

Карл Ричардс

20 лв.

към начало