Решения в насока защита на стандарта на живот

Поискайте среща за допълнителна информация и разяснения, както и за заявяване на услугата.

Проявявам интерес

Ако приемем че вкъщи имаме една машина за пари, която ни печата пари и благодарение на нея ние си покриваме разходите за живеене. Какво бихме направили – първо бихме се уверили, че машината е добре подсигурена против кражба, после ще купим устройство, което да я предпази от токов удар. Също така ще се уверим, че тя е далеко от място, което може да бъде наводнено. Общо взето казано ще се погрижим перфектно за нея, така че тя да може да работи всеки месец и да ни осигурява нужните средства. Нека сега видим коя всъщност е нашата машина за пари, която ни осигурява финансите за целия ни живот – кой ни плаща храната , кой ни плаща тока, кой ни праща на почивка, кой ни купува жилище, кой ни издържа децата. Това сме самите НИЕ! Нека направим една равносметка колко пари даваме през живота си за всичките ни необходими блага и сметнем, че живота, през който ние си покриваме разходите е 40 години. Разходите ни за храна за 40 години по 12 месеца всяка година по 400 лв средно на месец или общо даваме 192000 лв през целия си живот за храна. Около 200000 лв средно даваме за жилище. Ако разходите ни за кола са средно 300 лв на месец за 40 години, това прави 144000 лв само за автомобил. Разходите ни за едно дете само ако са 400 лв на месец и го издържаме 20 години са 96000 лв. ако сметнем разходите ни за ток да са 200 лв на месец 40 години правят общо 96000 лв за ток. Ако сметнем че даваме 100 лв за развлечения всеки месец. Това прави за 40 години 48000 лв. ако сметнем 100 лв за техника това прави още 48000 лв, и средно 100 лв за дрехи това прави 48000 лв.

Или общо през целия си живот ние даваме 872000 лв. за разходи, които не ни правят богати, а това са разходи, които ни позволяват да живеем горе долу добре и това е само ако имаме едно дете. Единственият ни гарант, че ще можем да платим тези пари това е само ако сме здрави. Първото нещо, което трябва да направим за нашите финанси е да подсигурим нашето здраве. Понеже в днешно време здравеопазването е скъпо, а държавата ни осигурява прекалено малко, ние сами трябва да се погрижим за нашето здраве. Най-добрият начин е да си направим застраховка, покриваща стандарта ни на живот.

Примерно ако ни се наложи да извадим 100000 лв за здраве и не сме се подсигурили предварително, ще се наложи или да продадем жилището си(ако имаме такова) или да теглим заем. Но в такива ситуации вероятността да ни отпуснат заем е много малка. В повечето случаи ни очаква недобър край понеже не сме взели превантивни мерки.

Свържете се с мен и разберете как изглежда Вашия план за подсигуряване на стандарта Ви на живот!

 

към начало